Testovací sada pro specifickou detekci kvasinky Candida intermedia
Candida intermedia je kvasinka, která způsobuje kazící účinky na nápoje. Může způsobit nežádoucí změny v pachu a chuti, stejně jako poruchy stability kalu a tvorbu biofilmu v neperlivých nápojích, a proto je zvláště obávána producenty ovocných džusů.
Testovací sada VIT® Candida intermedia rychle a specificky detekuje tuto potenciální fermentační kvasinku. To umožňuje jednoznačně identifikovat příčinu konkrétních vad výrobku a pomocí testovací sady rychle a snadno zjistit původ kontaminace.
Nejdůležitější vlastnosti
> Specifická detekce
> Jsou detekovány pouze živé Candida intermedia
> Krátký čas do výsledku
> Jednoduchý postup a snadné ovládání
> Detekce je založena na spolehlivé technologii sondy genů VIT®
Detekce |
Candida intermedia |
Vzorkové materiály, které lze analyzovat |
např. izoláty, kapalné obohacení, biofilmy, nápoje, alkoholické a nealkoholické ovocné šťávy a koncentráty |
Technologie |
technologie sondy genů VIT® |
Hodnocení |
pomocí fluorescenčního mikroskopu adaptovaného na VIT® |
Typ analýzy |
kvalitativní analýza |
Dodané položky |
manuál produktu pro analýzu reagencií |
Velikost balení |
25 analýz |