VIT® Candida intermedia

Testovací sada pro specifickou detekci kvasinky Candida intermedia

 

Candida intermedia je kvasinka, která způsobuje kazící účinky na nápoje. Může způsobit nežádoucí změny v pachu a chuti, stejně jako poruchy stability kalu a tvorbu biofilmu v neperlivých nápojích, a proto je zvláště obávána producenty ovocných džusů.
Testovací sada VIT® Candida intermedia rychle a specificky detekuje tuto potenciální fermentační kvasinku. To umožňuje jednoznačně identifikovat příčinu konkrétních vad výrobku a pomocí testovací sady rychle a snadno zjistit původ kontaminace.

 

                   

 

Nejdůležitější vlastnosti

> Specifická detekce

> Jsou detekovány pouze živé Candida intermedia

> Krátký čas do výsledku

> Jednoduchý postup a snadné ovládání

> Detekce je založena na spolehlivé technologii sondy genů VIT®

 

Detekce

Candida intermedia

Vzorkové materiály, které lze analyzovat

např. izoláty, kapalné obohacení, biofilmy, nápoje, alkoholické a nealkoholické ovocné šťávy a koncentráty

Technologie

technologie sondy genů VIT®

Hodnocení

pomocí fluorescenčního mikroskopu adaptovaného na VIT®

Typ analýzy

kvalitativní analýza

Dodané položky

manuál produktu pro analýzu reagencií

Velikost balení

25 analýz